EDSA Summer Camp Dubrovnik

EDSA Summer Camp Dubrovnik međunarodni je projekt u kojem studenti iz cijele Europe dolaze na sedmodnevni boravak u ljetnim mjesecima. Kamp je dio projekata mobilnosti Europske udruge studenata dentalne medicine (engl. EDSA) u organizaciji studenata Stomatološkog fakulteta u Zagrebu.

 

Tijekom trajanja ljetnog kampa organizirana su predavanja i radionice u kojima sudionici razvijaju svoje vještine i saznanja iz mnogih područja dentalne medicine. Osim naših profesora, sudionici imaju priliku upoznati renomirane svjetske predavače. U tih tjedan dana, koliko i traje projekt, također su osigurani društveni i kulturni sadržaji poput razgledavanja grada, ture po zidinama, obilaska Elafitskih otoka, odlaska na brdo Srđ te vožnja kajacima do Modre Špilje. Najveći naglasak je na povezivanju studenata dentalne medicine iz cijele Europe, edukaciji o novim i zanimljivim stvarima iz struke te razvoju komunikacijskih vještina i engleskog jezika. 

 

S obzirom na to da je vrijeme održavanja projekta u ljetnim mjesecima, to je idealno vrijeme za okupljanje studenata gdje se ideje, iskustva i razmišljanja prenose komunikacijom između studenata. Studenti mogu otkriti svoju zabavnu, društvenu, ali i opuštenu stranu, daleko od stresa s kojim se susreću tijekom trajanja fakultetske nastave. Međunarodno iskustvo koje se stječe kroz ovaj projekt kao što je upoznavanje kolega s drugih svjetskih Sveučilišta, je od velike važnosti za pojedinca! 

 

Prijaviti se mogu SVI studenti dentalne medicine europskih sveučilišta!